Onze ambitie bij Miete Confiete is om voor ieder brei- of haakproject een geschikte garenkwaliteit te kunnen aanbieden


(A.M. Beernaert) #1

Hallo

Wij zijn Jeroen & Anne-Mieke van www.mieteconfiete.be

Samen runnen we onze (web)winkel vol wolletjes, benodigdheden en accessoires om te breien, haken of zelf maken. Ga samen met ons aan de slag! Onze wol en garens zijn immers perfect voor ‘nieuwerwets’ handwerk en het creëren van leuke hebbedingen. Voor kleine en grote mensjes - dat spreekt voor zich !

Daarvoor waren we o.a. actief in de horecasector en een tijdje hadden we een winkel in accessoires voor kinderkamers. Na een periode van inactiviteit werd Anne-Mieke voortdurend gevraagd om workshops te geven en kozen we in 2013 voor de fysieke en online verkoop van wol en garens. Het enthousiasme van onze creatieve klanten geeft ons nog steeds grote voldoening.

Sinds september 2017 is Anne-Mieke opnieuw aan de slag als juf van het eerste leerjaar. Ze miste het lesgeven, school, collega’s en kinderen om haar heen, … De fysieke winkel is hierdoor beperkter open maar de impact op de omzet bleek minder dan geschat - heel wat klanten vonden vrij vlot de weg naar de webwinkel in combinatie met afgebakende afhaalmomenten.

Jaarlijks organiseren we ook een handelsbeurs voor hobby, zelfgemaakt en vrije tijd: DIY Brugge met standhouders die inspirerende demonstraties geven en (creatieve) opleidingen/workshops voorstellen. Info: www.diy-brugge.com

Met onze beider jobs buitenhuis zijn de dagen goed gevuld :wink: maar gelukkig kunnen wij echt zeggen dat ons werk onze hobby is en onze hobby ons werk is.

Ons verhaal kun je hier uitgebreider lezen: https://goo.gl/3N99PG
Creatieve groeten - Jeroen & Anne-Mieke


(Peter Pastoor) #2

Hallo! Welkom op dit forum! Succes met jullie wollige webwinkel!


(Patrick Heijmans) #3

Bedankt voor je introdcutie en welkom @MieteConfiete
In de bijlage jouw persoonlijke webwinkelscan.

Hierbiij kun je zien dat er nog een aantal pagina’s met een 404 error zijn, deze zijn dus niet meer beschikbaar en zou je de links daar naar toe moeten aanpasssen. Ook zijn er nog veel gebroken links en afbeeldingen.
Dit is je eerste prioriteit om op te lossen.

Site Audit ( mieteconfiete.be).pdf (191,9 KB)
Gebroken afbeeldingen - www.mieteconfiete.be.csv (23,2 KB)


(A.M. Beernaert) #4

Hoi Patrick

We zijn gelijk ermee aan het werk gegaan - alle gebroken afbeeldingen zijn verwijderd/opgelost.
Maar voor de overige fouten lijkt het me zoeken naar de speld in de hooiberg :frowning: Of kun je ergens een detail krijgen waar precies de fouten zitten ?

Fijne dag, Jeroen


(Patrick Heijmans) #5

Hallo Jeroen @MieteConfiete

Natuurlijk, bij deze een excel bestand met alle 4xx meldingen
Bronnen met 4xx status code (details) - www.mieteconfiete.be.csv (29,5 KB)