Even voorstellen Dick van den Born, House of Goods


(Dick van den Born) #1

Goedemiddag,

Mijn naam is Dick van den Born van House of Goods.

7 jaar geleden heb ik een webwinkel overgenomen die gespecialiseerd was in espresso servings. In de afgelopen 7 jaar heb ik nieuwe webwinkels geopend met daarnaast een fysieke winkel in Gouda en eigen koffiebranderij.

De afgelopen 3/4 jaar waren de webshops er ‘een beetje bij gaan hangen’ toen de fysieke activiteiten steeds meer tijd in beslag gingen nemen. Sinds een aantal weken heb ik alle webshops ondergebracht in 1 webshop die ik afneem bij mijnwebwinkel.nl. Wij werken sinds dat moment ook met de kassa app in de fysieke winkel.

Behalve dat ik nog aardig wat te klussen heb aan de webshop, hoop ik ook mbt het gebruik van de kassa app hier te kunnen sparren met collega’s.

Tot horens!


(Patrick Heijmans) #2

Welkom en bedankt voor je introdcutie @Dick
Hmmm… koffie :coffee: altijd tijd voor koffie :slight_smile:

Wat is de URL van je webwinkel ? en werkt zo’n kassa app nu goed ?


(Nancy ) #3

Wat leuk om House of Goods hier tegen te komen. Ook al woon ik al jaren in de provincie Groningen ik ken jullie winkel wel, jullie zitten in een hele leuke straat, de straat waar ik geboren en getogen ben. Jullie huren namelijk het pand van mijn ouders.


(Dick van den Born) #4

@Patrick, de url is www.houseofgoods.nl.

De kassapp werkt op zich goed, maar we missen nog wel wat functionaliteiten als bijvoorbeeld de registratie van hoeveel contant geld er in/uit gaat, de mogelijkheid om contant geld uit te boeken (nu houden we deze gegevens apart bij in een excel sheet) en makkelijkere manier om per dag te zien hoeveel BTW je precies in rekening gebracht hebt.

Maar ik heb begrepen dat er nog volop ontwikkeld word aan de app dus ik kijk met spanning uit naar de updates :slight_smile:


(Dick van den Born) #5

@Patchouli, wat is de wereld klein :slight_smile: toevallig waren je ouders gisteren nog in de winkel. Ga ik nu even jouw voorstel rondje opzoeken om te kijken wat jou hier brengt.

Groeten!


(Nancy ) #6

Ja de wereld is zeker klein. Mijn voorsteltopic was er nog niet, maar nu inmiddels wel. :slight_smile:


(Dick van den Born) #7

Check. Leuk om te lezen. Je moet een groot magazijn hebben, wat een groot assortiment zeg.


(Stichting WebwinkelKeur) #8

Welkom Dick. Leuk om ook mensen te zien die in de fysieke retail actief zijn :slight_smile: .


(Nancy ) #9

Dank je wel voor je compliment, dat is het voordeel van in Groningen wonen, hier is nog ruimte!